Kadışehri Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından hazırlanıp sunulan ve ORAN Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” Projesi kapsamında verilen eğitim sonunda katılımcılara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Belediye Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Belediye Başkanı Davut Karadavut, daire müdürleri eğitim alan personel katıldı. Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Teknik destek kapsamında verilen “Kamu İhale Mevzuatı” eğitimine kaymakamlık birimlerdeki müdürler ve personelleri ile proje ortağı olan Kadışehri Belediyesi bünyesindeki müdürler ve personellerinden oluşan 50 personel katıldığını söyledi.
Doğan, “ Eğitim 3 gün sürdü. 9 bin 440 TL bütçeli projeyle kaymakamlığımıza bağlı birimler ile Kadışehri Belediyesi personelinin kamu ihale mevzuatı ile ilgili değişiklikler ve yeni yayınlanan tebliğler hakkında bilgilendirildi. Mevzuatta uygulanan yöntemlerin yeni değişikliklere uygun yapılması, bilgi verimliliğinin artırılması ve yapılan ihalelerdeki hata payının azaltılması, kaymakamlığımız ve belediyemiz tarafından yürütülecek projelerdeki kamu ihale faaliyetlerinin uygulanmasında zorluk yaşanmaması amaçlanmıştır” dedi.