Düzce Müftülüğü tarafından “2015 yılı Kutlu Doğum Haftası” öncesi istişare toplantısı yapıldı.
Müftülük konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, İl Müftüsü Selami Emen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Şahin, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İl Müftü Yardımcıları, İl Müftülüğü İdari personeli, İl geneli İmam-Hatip Lisesi Müdürleri, Merkez Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri, İmam-Hatip Meslek Dersleri Öğretmenleri ve İmam-Hatip Ortaokul Müdürleri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftüsü Selami Emen, Kutlu Doğum haftasında yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili bir konuşma yaparak, Din Hizmetlerinin daha etkili ve verimli hale gelmesi için sürekli işbirliği içerisinde olmanın gerekliliği üzerinde durdu. Görüş ve önerilere her zaman açık olduklarını belirten Emen; “Amacımız daha verimli, daha etkili, çok güzel bir Kutlu Doğum haftası geçirmektir” diyerek, toplantıya iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Şahin, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kutlu Doğum haftasına verecekleri destek ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Toplantı boyunca görüş ve önerilerde bulunan katılımcılar, bu toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm çabaları ile Müftülüğümüzün yapacak olduğu çalışmalara katkıda bulunmaya gayret göstereceklerini belirttiler. Toplantı katılımcılara yapılan ikramın ardından sona erdi.