Konya’nın Akşehir ilçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki sanayici ve işadamları ile yemekli bir istişare toplantısı düzenledi.
Akşehir’deki bir restoranda yapılan istişare toplantısına Başkan Akkaya’nın yanı sıra, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile sanayici ve işadamları katıldı.
Sanayici ve işadamları ile böyle bir toplantıda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Akkaya, belediye hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, şehre verilecek hizmet ve projelerde işadamları ve sanayicilerinde fikirlerini almak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.
Yemeğe katılan iş adamları ve sanayicilerde; isteklerini ve şehrin sorunları hakkında söylemek istediklerini toplantıda dile getirdi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, bundan sonra diğer sanayici, işadamları ve esnaflarla da 25-30 kişilik gruplar halinde zaman zaman bu tür istişare toplantılarına devam edeceklerinin altını çizdi.