Salihli Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında kadrolu işçilerin toplu iş sözleşme görüşmeleri başladı. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Belediye-İş Sendikası Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı Erdoğan Kefeli’nin katılımıyla gerçekleştirilen görüşmeler, sendikanın baklava ikramında bulunmasıyla tatlı başladı.
Salihli Belediyesi ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin olumlu geçeceğine inandığını belirten Belediye-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanı Erdoğan Kefeli, “Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya teşekkür ederiz. Salihli Belediyesi ile görüşmelere başladık ve en kısa sürede bu konuyu çözeceğiz” dedi. Belediye-İş Sendikası ile ilk buluşmanın gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Zeki Kayda, düşük ücretle çalışan işçilere yüzde 10 artış yaptığını belirterek, “ Taşeron işçi kardeşlerimin sıkıntılarıyla hiç kimse ilgilenmemiş. İnsan onuruna yakışmayan davranışlara maruz kalmış işçi arkadaşlarıma ben yüzde 10 maaş artışı verdim. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz başladı ve burada muhatap Zeki Kayda’dır.” diye konuştu.
Toplu iş sözleşmesi görüşmelerine, Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Belediye-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanı Erdoğan Kefeli’nin yanı sıra Belediye-İş Örgütlenme Sekreteri Ali Çelenk, Manisa Şube Sorumlusu Adnan Akdağ, Belediye-İş Sendikası İzmir Temsilcisi Basri Çavuşoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Necmi Dönertaş, Mali Hizmetler Müdürü Sait Avcı, Hukuk İşleri Müdürü Gökhan Açıkgöz ile işçi temsilcileri de katıldı.