Sarı-kırmızılı takımın Alanya kampında basın mensuplarının karşısına çıkan Fernando Muslera'nın açıklamaları şöyle:

"ADAPTASYON SÜRECİ ÖNEMLİ"

"Öncelikle her hocanın stili farklıdır. İtalya'da farklı bir çalışma sistemi var. Orada 4 sene kaldım, adaptasyon süreci daha uzun sürebiliyor. Hamza Hamzaoğlu yerli ve takımın isteklerini daha iyi anlıyor. Bu nedenle adaptasyon süresi az oluyor. Bundan dolayı fark olduğunu düşünüyorum."

Sneijder, Robben'i geride bıraktı


TARAFTARA TEŞEKKÜR

"Her takımın yaşayabileceği bir periyottan geçtik. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum, bana destek oldular. Eski halimize dönmeyi başardık ve bu yüzden çok mutluyuz."

"CHEDJOU'NUN YERİNE HAKAN VE KORAY VAR"

"Aurelien Chedjou bizim için çok önemli bir oyuncu. Chedjou'nun yerine Hakan Balta var, Koray Günter var. Onun yerini doldurabilir miyiz bilmiyorum, ama elimizde oyuncular var.

"BURADA MUTLUYUM"
"Lazio'dan Galatasaray'a geldiğimde gelişme gösteren bir ekibe geldim. Avrupa'da sürekli olmak isteyen bir ekibiz. Her oyuncu büyük takımda oynamak ister ve ben de büyük bir kulüpteyim. Gelecek planlarım arasında burada olmak var. Bana direkt olarak gelen bir teklif veya kulüpten bu yönde bir bilgi gelmedi. Gazetelerde yazan transfer haberlerini dikkate almıyorum: Burada olmaktan mutluyum."

"JAMES'İ TEBRİK ETMEM GEREKİR"

"James Rodriguez'in golüne bakıldığında hak edilen bir goldü. Bu golden sonra tebriklerimi sunmam gerekiyor. O gol olmasa 0-0 devam ediyordu maç."

"OYUMU NEUER'E VERİRDİM"

"Altın Top ödülü için oyumu kesinlikle Manuel Neuer'e verirdim. Başka bir gezegenden gelmiş gibi oynuyor. Yaşımız aynı olsa bile ben iyi şeyleri kapmaya çalışırım. O yüzden oyumu Neuer'e veririm."