MHP Düzce ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Suat Konuk’un adaylıktan çekilmediğini belirterek “Partim adına bu davaya girdim, ben bir Bozkurt’um” dedi.
MHP Düzce adaylarını tanıttı. Milletvekili adayı Abdullah Danışmaz, Suat Konuk ve Demet Günday ile 7 Haziran genel seçimlerine katılacak olan MHP’de düzenlenen toplantıda ilk olarak milletvekili adayları kendilerini tanıttı.
İl Başkanı Onur Özen 3 adayı da Düzce milletvekili olarak görmek için çalışmalara başlayacaklarını söyledi, “Zafer inanan insanların olmuştur her zaman” dedi.
Aday listeleri açıklandıktan sonra 2. sıra adayı olarak gösterilen ve ardından adaylıktan çekildiğine dair bilgi verilen Suat Konuk’un adaylığını devam ettiğini söyledi.
Konuk, “Ben her zaman doğru bildiğimin arkasındayım ve ben bir Bozkurt’um. Kimseye boyun eğmedim. Bugüne kadar da aldığım kararların arkasındayım. Kimseye boyun eğerek de bir karar almadım. Ben bir polis çocuğuyum. Babam bu ülkede terörle mücadelede 30 senesini vermiş bir polistir. Davama inanıyorum. İnsanlar her zaman için bir şeyler der. Koltuk sevdası için mi girdin diyenler oluyormuş, benim bir koltuğum var insanların gönlüne taht kurdum. 45 bin tane seven hastam var. Bağımsız girsem de kazanırdım onda da iddialıyım. Bu partide olmamın sebebi bu davaya inanmam ülkücü olmam. Bu işe asla ekonomik boyutu için girmedim. Bu davaya inandığım için girdim. Aday adaylarımız arasından Allah bizlere nasip eğledi. Abdullah Danışmaz ve Demet Günday’a başarılar diliyorum. Hiç bir adayın ya da aday adayının adamı değilim. Kendim karar verdim. Kol kırılır yen içinde kalır. Benim de kırıldığım şeyler olabilir. Ben hiçbir zaman adaylık sırasını beğenmemiş ya da laf etmiş bir insan değilim. Çekilmiş olsam adaylığım kalmazdı. Davam ve partim için her zaman mücadele edeceğim” şeklinde açıklamada bulundu.