TRABZON (AA) - Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde etkili olan fırtına nedeniyle Kabe'de yaşanan vinç kazasında, hacı adayı Erol Karaağaçlı'nın da hayatını kaybettiği haberini alan ailesi, hüzün yaşıyor.

Eşi Feride Karaağaçlı ile hac görevini yerine getirmek için Kabe'ye giden 3 çocuk babası Erol Karaağaçlı'nın Boztepe Mahallesi'ndeki evi, haber üzerine aileyi görmeye gelenlerle doldu.

Karaağaçlı'nın oğlu Bahadır Karaağaçlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin, yetkililere "kazada eşinin öldüğünü" söylediğini öğrendiklerini belirtti.

Annesi ve babasının 8 yıl önce hacı adaylığı için başvurduğunu ancak kutsal topraklara gitmelerinin bu yıla nasip olduğunu anlatan Karaağaçlı, "Babamın vefat haberi bize dün akşam saat 22.30'da ulaştı. Herhalde bir yıldırım vince çarpmış. Vinç düşünce de babam, Allah'ın huzuruna kavuşmuş" dedi.

Karaağaçlı, kazada annesinin de yaralandığını öğrendiklerini ifade ederek, "Kardeşimle annemin yanına gitmek istiyoruz. Bu konuda devlet büyüklerimizin bize yardımcı olmasını istiyoruz" diye konuştu.