PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, 3 günlük izinin ardından 26. haftada karşılaşacakları Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı.
PTT 1. Lig’in 25. haftasından deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Orduspor’da 3 günlük izinin ardından Manisaspor maçı hazırlıkları başladı. Lige verilen milli maç arasında hazırlıklarını Ordu’da kendi tesislerinde sürdürecek olan Orduspor, antrenmana illi takımda bulunan Furkan Mızrak hariç tüm oyuncular katıldı. Milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini belirten Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, takımın daha iyi hazırlanması için bu aranın iyi geldiğini söyledi.
"10 GÜNLÜK ZAMANI İYİ KULLANMALIYIZ"
10 günlük süre zarfından en iyi şekilde çalışıp maksimum verim almak istediklerini ifade eden Özcan, "Milli takım arası hem bize hem de diğer takımlar için önemli bir fırsat oldu. Hem dinlenme fırsatı hem de hazırlık dönemi olarak önümüzde duruyor. Önümüzdeki 10 günlük zamanı iyi kullanıp en iyi şekilde Manisapor maçına hazırlanmak istiyoruz. Biz bu süreçte hem performans çalışmalarımızı hem de öğrenmeye dönük mental çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz. Biz hem bugün hem de geleceğe dönük çalışmalar yapıyoruz" dedi.
"MANİSASPOR YABANA ATILMAYACAK BİR TAKIM"
Kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçını değerlendiren Özcan, "Manisaspor maçı zor bir maç olacak. Her maçın kendine göre zorlukları var. Gaziantep BŞB ile maç yaptık bu maç onlar için kolay olmadı. Aynı şekilde Osmanlıspor maçı onlar için kolay geçmedi. Her müsabaka kendi zorluğunu içinde bulunduruyor. İki takım içinde zor bir müsabaka. Manisaspor takımını incelediğinizde deneyimli oyuncularla genç oyuncuların harmanlanmasıyla oluşturulmuş ve bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Hiç yabana atılmayacak bir takım" diye konuştu.