Erzincan Akyazı Belde Başkanı Yasin Beydili Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettiğini belirterek Belediye Başkanlığı görevini bir süre bağımsız devam edeceğini ifade etti.
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile göreve gelen Belde Başkanı Yasin Beydili yaptığı açıklamada şu görüşlerde bulundu;“30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile göreve geldiğim 4 meclis üyesi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa edip, Belediye Başkanlığı görevime bir süre bağımsız olarak devam edeceğim. Beldemizin huzur, refah ve kalkınması için hedeflediğiniz projelerde başarıya ulaşmaya, sürdürülebilir Mahalli müşterekteki hizmetleri etkin ve verimli kullanmaya devam edeceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Akyazı halkı, bizlere gönül verenlerle birlikte 2011 yılı Milletvekili Genel Seçimleri ile 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstermiş olduğu demokratik, özgür tercihini 7 Haziranda yapılacak seçimde ülkemizi idare edeceğine inandığı kadrolara da desteğini sürdürecektir. Milliyetçi hareket Partisi ile herhangi bir sıkıntım olmayıp, seçime adım attığım ilk günden bu güne kadar emeği geçen, desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen herkese teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.