Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ile İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür’ü makamlarında ziyaret etti.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Başkan Vekili Adlıhan Dere ve AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu ile birlikte, ilk olarak altı ay önce Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, jandarmanın Antalya’nın her köşesinde büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti. Zziyarette, Antalya turizmi, esnaf sorunları ve jandarmanın çalışmaları konuşuldu.
Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü’ne geçen Sevimçok ve beraberindeki başkanlar, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek AESOB’a teşekkür eden Hülür, sağlık hizmetleri konusunda Antalya’nın grafiğinin sürekli olarak olumlu bir şekilde yükseldiğini ifade etti. Sevimçok ise Hülür’e AESOB hakkında bilgi vererek esnaf sayısı bakımından Antalya’nın İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Türkiye’nin 4’üncü büyük esnaf şehri olduğunu söyledi.