Yunanistan’ın başkenti Atina’da, 25-26 Nisan tarihleri arasında yapılan Balkan Şampiyonası’nda birinci olan Wushu sporcusu Mahmut Alkayış ve Antrenörü Dilek Uçar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti.
Kargıpınarı Belediyespor’un sporcusu olan Alkayış’ı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Tollu, şampiyonada büyük başarılara imza atarak Erdemli’yi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden genç sporcuya ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Erdemlili sporcuların aldığı başarılı sonuçların ilçenin tanıtımında büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Tollu, her zaman için sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade ederken, bundan sonrası için de aynı desteklerini sürdüreceklerini kaydetti. Elde edilen başarıların, verilen desteklerin boşa gitmediğinin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Tollu, Balkan Şampiyonu olarak Erdemli’yi gururlandıran Mahmut Alkayış’a tebrik ve teşekkürlerini sundu.
Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyleyen Tollu, “Kazanılan başarılarda Erdemli Belediyesi’nin de ’çorbada tuz’ misali katkısının olması bizim için çok önemli. Sportif faaliyetlerde gençlerimizin uluslararası çapta başarı elde etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu tür olaylar Erdemli’nin tanıtımında çok önemli bir yere sahip. Allah bu gururu yaşatan genç sporcumuzun ve emeği geçen herkesin yolunu ve bahtını açık etsin" diye konuştu.
Erdemli Belediyesi’nin kendilerine her türlü desteği verdiğini söyleyen antrenör Dilek Uçar, "Vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyoruz ve inşallah daha çok şampiyonluklar elde ederek sizleri gururlandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.