Beşiktaş’ın yeni transferi Alexander Milosevic, çok büyük bir kulübe geldiğini ifade ederek, siyah-beyazlı takımda büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi.
Bugün öğle saatlerinde İstanbul’a gelen Alexander Milosevic, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni gezdi ve siyah-beyazlı futbolcularla tanıştı. Milosevic, tesislerde genç futbolcular Atınç Nukan ve Ümit Karaal ile tanıştı ve bir süre sohbet etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri personeliyle de tanışan Alexander Milosevic, tesisi gezdi ve bilgi aldı. 4 numaralı formayı giyen ve kartal pozu veren Alexander Milosevic, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.
"TEKLİF GELDİĞİNDE ÇOK HEYECANLANDIM"
Beşiktaş’tan transfer teklifi aldığında çok heyecanlandığını belirten Milosevic, "Ailemle konuştuktan sonra kararımı verdim. Çok mutluyum. 4 numara benim için harika. Taraftarlarımızın bana verdiği desteğin karşılığını bu forma ile en güzel şekilde vermek istiyorum. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Geçtiğimiz sezon İstanbul’da Türk Milli Takımı’na karşı maç yapmıştım. Kendi kendime futbolcuların oynaması gereken bir şehir demiştim" dedi.
Genç futbolcu, sözlerini Türkçe olarak ‘En büyük Beşiktaş’ diyerek noktaladı.