Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Çalar Saat’ programının sunucusu İsmail Küçükkaya, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gazetecilerle bir araya geldi.
Özel bir televizyon kanalında sabah saatlerinde yayınlanan ‘Çalar Saat’ programı sunucusu İsmail Küçükkaya, Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’na gelerek gazetecilerle buluştu.
Gündeme ilişkin konulara değinen Küçükkaya, yerelin gücüne çok sahip olduklarını açıkladı. Küçükkaya, “Demokrasi yerelden güçlenir. Medyanın da yerelden güçlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Dolayısıyla programımız şu anda Türkiye’de en çok izlenen ana haber kuşağı. Bunun için de en iyi dilim için de yerel medyaya iyi yer veriyoruz. Her gün Anadolu’dan on tane gazete manşetleri ve her gün muhakkak Gaziantep gazetesi koymaya çalışıyoruz. Böylece sizlerin yerel muhabirlerimizin, yerel gazeteci arkadaşlarımızın yaptığı haberleri bütün Türkiye’ye hatta bütün dünyaya duyulmasını amaçlıyoruz. Bununla bağlantılı bir adam olarak da yine geçtiğimiz yıl yapmıştık. Anadolu’dan yayın yapmak. Bu sene de 30 il seçtik. 30 ili geçtiğimiz yıl da 25 ili seçmiştik. Bu sene yine Gaziantep ilk gittiğimiz yerlerden bir tanesi oldu. Bu sene Çanakkale’den başladık 100. yıl münasebeti nedeniyle muhteşem destanımızın. Ve Gaziantep’imizin yerel gazetesindeyiz” dedi.
Küçükkaya, yarın Gaziantep’te program yapacağını belirterek, “Yarın 3 saat 15 dakika burada olacağız. Amacım hem Gaziantep’in yerel dengelerini, yaklaşan seçim için ‘Gaziantep’in rekabeti, acaba durum ne? Adaylar nasıl karşılandı? Ne olacak burada?’ hem de genel sorunları, Gaziantep’ten Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Emekliler, işçiler, işsizler, engelliler, her gittiğim yerde bu kesimleri mutlaka canlı yayına almaya çalışıyorum. Yarın demokrasi meydanında olacağız. İnanıyorum ki çok Gaziantepli dostlar gelecek. Onlar içinde engelliler, emekliler, taşeronlar, işçiler, işsizler, memurlar, öğretmenler ve öğrenci kardeşlerimi muhakkak canlı yayına alacağım onları her zamanki gibi. Sizlere de bana göstermiş olduğunuz ilgi, misafirperverlik nedeniyle çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.