Erzincan Belediye Spor Kulübü, çeşitli branşlarda faaliyet gösteren sporcularına yönelik tanıtım programı düzenlendi. Esentepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Belediye Spor Kulübüne bağlı olarak Taekwando, Yüzme, Rafting, ve Boks branşlarında Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda Erzincan’ı ve Ülkeyi en iyi şekilde temsil ederek derece elde eden sporcuların tanıtımı yapıldı.
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman yemekte yaptığı konuşmada şu görüşlerde bulundu; “Sizleri görmek, sizlerle beraber olmak için bu akşam buraya geldim. İlimizde, Türkiye hatta dünya çapında dereceler alan birçok sporcumuz var. Bizlere bu mutluluğu ve gururu yaşatan başarılı sporcularımıza ayrıca, bugün burada bu ortamı oluşturan, spora ve sporcuya büyük emek ve gayretleri olan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür ediyorum. Valilik ve şahsım olarak imkânlar ölçüsünde destekçiniz olmaya hazırız.”dedi.
Daha sonra ise sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye olarak bireysel sporlara ağırlık verileceğini ifade ederek, sporcuların elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti.
Maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Başsoy, “Belediyespor Kulübü sporcularımızın gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki başarılı dereceleri bizim için gurur kaynağı olmuştur. 2015 yılında da kendilerinden beklentimiz büyüktür. Başarılı olan tüm sporcularımızı ödüllendireceğiz” dedi.