Çorumlu muhtarlar, eski Çorum Belediye Başkanı olan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ı ziyaret ederek yeni görevinde ’hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Çorum’dan gelen muhtarları makamında ağırladı ve tek tek ilgilendi. Ziyarette İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve bazı muhtarlar da hazır bulundu.
Ziyarette misafirler Samsun, İlkadım ve Çorum ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ekonomik, ulaşım, tarım gibi değişik konuların ele alındığı konuşmalarda Çorumlu muhtarlar, Kaymakam Atlamaz’a “Hitit Uygarlığı’nın merkezi Çorum’ un kültürünü sizlere getirdik” dediler.
İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ise muhtarlara Samsun’u tanıtan broşür, CD ve Atatürk heykeli hediye etti. Ayrıca muhtarlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden tahsis edilen otobüs ile İlkadım ilçesini ve Samsun’a gezdiler. Kaymakam Turan Atlamaz, misafirleri Samsun Kent Müzesi’ni gezdirdi ve daha sonra Amisos Kafe’de ikramda bulundu.
Programa, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlkadım mahalle muhtarları da katıldı.