GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Ligde hafta sonu oynayacağımız Albimo Alanyaspor maçıyla yeni bir sayfa açmak, kötü gidişata 'dur' demek istiyoruz" dedi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda ligde inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini söyledi.

Hafta sonu oynayacakları Albimo Alanyaspor karşılaşmasını bir dönüm maçı olarak gördüklerini kaydeden Kurt, "Son haftalarda ligde istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Yaşadığımız bazı şanssızlıklar nedeniyle inişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Geçmişi artık unutmak istiyoruz. Ligde hafta sonu oynayacağımız Albimo Alanyaspor maçıyla yeni bir sayfa açmak, kötü gidişata 'dur' demek istiyoruz" diye konuştu.

Kurt, Albimo Alanyaspor'un iyi ve güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Bizim de kaliteli ve güçlü bir kadromuz var. O nedenle Albimo Alanyaspor'dan kesinlikle çekinmiyoruz. Sahada futbolcularımız aslanlar gibi mücadele edecekler. Bu zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Play-off mücadelesi verdiklerini, bu nedenle de ligde kaybetmeye tahammüllerinin bulunmadığını aktaran Kurt, şunları kaydetti:

"Lige başlarken hedefimiz, bu ligde kalma yönündeydi ancak ligin ilk yarının ortalarından itibaren yakaladığımız çıkış bizi play-off noktasında iddialı hale getirdi. Şu anda ligin 6. sırasında bulunan Samsunspor'un sadece 6 puan gerisindeyiz. 3 puanlı sistemde kapatılmayacak bir fark değil. Ligin bitimine 11 hafta var. Bu maçlarda alınacak 33 puan bulunuyor. 33 puanın tamamına talibiz ancak ne kadar çok puan toplarsak play-off'a kalma şansımız bir o kadar artar. Bu bilinçle kalan maçlarda sahada mücadele edeceğiz. Biz play-off iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Sonunda da başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz."