Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Samsunspor arasında oynanan maçta Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün bir pozisyon nedeniyle maçın hakemi Onur Karabaş'a gösterdiği tepki sonrası tribüne gönderildi. Özköylü'nün tribüne gönderilmesinin ardından protokol tribünü bir anda karıştı.

ÇİRKİN SALDIRI!..
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu'nun ev sahibi takımın yöneticileri ve taraftarları tarafından darp edildiği ve sözlü tacizde bulunulduğu öğrenildi. Gaziantep ajansları tarafından servis edilen haberlerde Başkan Tutu'nun "Benim hocamı dışarı attırdınız. Ben de Samsun'a geldiğinizde 50 taraftarımı protokol tribününe aldıracağım ve hakaret ettireceğim" ifadelerini kullandığı iddia edildi



'BANA ŞEREFSİZ DEDİLER!..'
Samsun'da 50 taraftarı protokole aldırıp Gaziantep'ten gelen yöneticilere hakaret ettirileceği haberlerine Tutu'dan sert tepki geldi. Başkan Tutu samsunhaber.tc'ye yaptığı açıklamada, "Öyle bir cümle kullanmadım. Yapılan haberler asılsızdır. Ne yazılmasını bekliyordunuz? Bana şerefsiz, terbiyesiz dediklerini, yumruk salladıklarını mı yazacaklardı?" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, basın açıklaması yaparak olaylarla ilgili detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Haber: Ali BİROL