Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014- 2015 Eğitim ve öğretim yılı voleybol Adıyaman İl Birinciliği yarışmaları Cumhuriyet Spor Salonunda yapıldı.
5 Ocak tarihinde başlayan ve 19 Ocak 2015 tarihinde sona eren Voleybol Adıyaman İl birinciliği müsabakalarına Genç Erkekler kategorisinde 15, Genç Kızlar kategorisinde ise 12 takımın olmak üzere toplam 27 takımın mücadele ettiği müsabakalar sonrasında Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonunda yapılan Genç Erkekler Kategorisinde birinci Spor Lisesi, İkinci Rekabet Kurumu Lisesi, Üçüncülüğü ise Besni Anadolu İHL elde etti.
Genç Kızlar Kategorisinde Birinci Spor Lisesi İkinci Kahta İMKB Anadolu Lisesi Üçüncülüğü ise Besni Anadolu Lisesi elde etti.
Voleybol final maçlarına, okul öğrencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Final Maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupa ve madalyaları, Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet Özer, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.