Uşak Belediyesi, Çivril Caddesi’nde yeni bir üst geçit hazırlıklara başladı.
Bölgede bulunan Özdemirler İlköğretim Okulu öğrencilerinin işlek olan yoldan karşıdan karşıya rahatça geçebilmeleri için hazırlanan projenin ihalesi ise kısa sürede gerçekleşecek.
Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan okulun olduğu alanda öğrenci ve yaya sirkülasyonunun fazla olduğunu belirtirken, vatandaşların can güvenliği için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi. Üst geçit ile yol ve can güvenliğini sağlayacaklarını dile getiren Cahan, “İlimizde bazı tehlikeli noktalar söz konusudur. Bu tür alanlar hem vatandaşlarımız için, hem de trafik güvenliği için risk teşkil ediyor. Belediyemiz tehlike arz eden kavşaklarda önemlerini almak ve proje yapmak için çalışmalara başladı. Bu konuda Özdemirler İlköğretim Okulu ve civarı için yaptığımız proje başlangıç olacak. Daha sonra diğer noktalarda da proje üreteceğiz” dedi.
Üst geçit ihtiyacının bölge halkının istekleri arasında yer aldığını kaydeden Cahan, bu talebi yerine getirerek ortak aklı bir kez daha projelere yansıtmış olacaklarını vurguladı. Kent sorunlarına duyarlı bir yaklaşım ile Uşak’ta sorunları en aza indirmeyi istediklerini ifade eden Cahan, “İlimiz mutlu bireylerin yaşadığı bir şehir olmalı düşüncesi ile çıktığımız yolda vatandaşlarımız ile yaptığımız istişareler neticesinde bütün sorunların çözülmesi için projeler yapıyoruz. Kısa bir süre içinde bu konuda ciddi kazanımlar elde ederek vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verdik. Yönetim politikamız bu şekilde sürecek” şeklinde konuştu.