AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Bülent Ünsal, Zihinsel Engellilerin Eğitim Rehabilitasyonu ve İstihdamı Derneği’ni (ZERİD) ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Bülent Ünsal, “AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca engelliler konusunda çok güzel çalışmalar yaptı. Dolayısıyla şuan bu konuda çok güzel çalışmalar var. Bu noktada yapılabilecek her türlü proje ve çalışmayı mecliste dillendirme konusunda da sizlere söz veriyoruz. Bizlere görev verildiği takdirde, bu birikimle gereken ne proje varsa bunu söyleyeceğiz ve çalışacağız. Mecliste de halk komisyonları komisyon çalışmalarında bu konularda bilinçli kişiler yer alırsa bu konudaki çalışmalar daha fazla ortaya konulur ve değerlendirilir. En iyi şekilde takibi de yapılır. Bu noktada da ben söz veriyorum. Bu görev verildiği taktirde sizin sorunlarınızı yukarıya taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ZERİD Başkanı Hasan Aykülteli ise, "Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Hem derneğimizi tanımak hem de yakından sorunlarımızı tespit etmek için buraya kadar geldiniz. Biz inanıyoruz ki, dışarıdan gelen birisi değil de devamlı bizim yanımızda olduğunuz için bizim sorunlarımızı çok yakından biliyorsunuz. Her zaman bu sorunlarımızı inşallah parlamentoya taşıyacaksınız ve temsil edeceksiniz. Bu çocuklarımızın sorunlarını orada dile getireceksiniz. İnşallah bakan olduğunuz zaman bizim işlerimiz daha da kolaylaşacak” ifadelerini kullandı.