Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu 24 Kasım Pazartesi Günü (yarın) Manisa’da olacak. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Manisa programı çerçevesinde saat 15.00’da Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasının açılışını yapacak ve saat 17.00’de de TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi’nin temelini atacak.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Manisa Milletvekilleri, Manisa Protokolü, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan oda ve borsaların başkanları, meclis başkanları ve üyeleri, merhum Bülent Koşmaz’ın ailesi, sanayiciler, işadamları ve geniş bir davetli topluluğu Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası açılışına ardından Anemon Otel’de gerçekleşecek TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi’nin temel atma törenine katılacak.
24 Kasım 2014 Pazartesi gününün Manisa için çok özel ve önemli bir gün olacağını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, “Merhum Başkanımız Bülent Koşmaz’ın Manisa’ya kazandırdığı eserler zincirinin son halkaları olan Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasının açılışını bugün saat 15.00’da binamızda, Anemon Otel’de ise saat 17.00’da TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi’nin temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz. Bu günümüzde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu da aramızda bulunacak. Bizler için çok özel ve önemli olan bugünde tüm Manisalıları açılış ve tören atma törenimize bekliyoruz” diye konuştu.