PTT 1'inci Lig takımı Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, 3-0 galip geldikleri Albimo Alanyaspor müsabakasını değerylendirirken şunları söyledi:
"Takımın başına geldiğimden beri hakikaten emeğini, alın terini sahada coşkuyla müthiş bir şekilde gösteren bir takımımız var. Onları ben her zaman alınlarından öpüyorum. Maç kaybetseler de alınlarından öperim, ama bugünkü coşku biraz daha fazlasıydı."
ALBİMO ALANYASPOR: "PUAN ALMAYA GELMİŞTİK OLMADI"
Albimo Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise şöyle konuştu:
"Buraya puan almak için gelmiştik. Ama puan durup dururken alınmıyor. Arzu ve isteğini sahaya yansıttığın zaman, hırsını ortaya koyduğun zaman, iyi mücadele ettiğin zaman alınıyor. Biz şu ana kadar almış olduğumuz puanları hep böyle aldık. Bugün bunu burada gerçekleştiremedik. Çok isteyen çok çok fazla isteyen bir Adanaspor vardı karşımızda. Bizde çok fazla isteyen bir görüntü çizemedik. Dolayısıyla hem ofansif oyunda, hem defansif oyunda her konumda hatalarla dolu bir anlayışı ortaya koyduk. Adanaspor eksik kaldıktan sorna ayağa paslarla bir daha adam eksiltmemiz gerekirken, pas hataları yaptık ve oyun kurgumuzu iyi değerlendiremedik. Ve kaptırmış olduğumuz pozisyonlardan da atak yedik. Ne olursa olsun benim takımım hiç böyle olmamıştı. İlk defa böyle bir ortam yaşadım. Ama bunu da yine atlatacak olan biziz. Bizim gibi 46 puan olmuş bir takıma ve gerçekten benim çalıştırmış olduğum takımların arzu ve isteği hep doruk noktada olan mücadele gücü çok yüksek olan bir takım görüntüsünde olan bir takıma bu yakışmadı. Bize yakışmadı. İlk defa böyle olduğunu söylemek isterim çünkü biz kanasdığımız maçları hep mücadele ederek, çok isteyerek kazandık, bugün bundan yoksunduk. Adanaspor'u gerçekten tebrik etmek isterim, çok istediler ve kazandılar. Biz de ilk 6'nın içerisinde kalmak istiyoruz. Özellikle bu maçtan iyi puan almak bizi ilk 6'nın içinde bırakacaktı. Bundan sonra işimiz biraz daha zorlaşıyor. Zor olanı başarabilir miyiz? İnanıyorum ki çok fazlasıyla başarabiliriz. Demek ki, biraz daha fazla iş ciddiyeti içerisinde olacağız ve çok daha fazla kazanma arzusunu sahaya yansıtacağız. Bundan önceki yapmış olduğumuz mücadeleleri tekrar ortaya koymamız gerekiyor."

FOTOĞRAF