Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı ile Müdür Yardımcıları Öğretim görevlisi Mehtap Kızılkaya ve Öğretim Görevlisi Sultan Kılıç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tanışma ziyaretinde bulunan Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak yeni atanan Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini Prof. Dr. Hulki Başaloğlu’dan 24 Aralık 2014 tarihinden itibaren devraldığını belirterek okul hakkında Başkan Alıcık’a bilgiler verdi. Bu güne kadar görevini başarıyla sürdürmüş olan Başaloğlu’dan devraldığı müdürlük görevini yine aynı başarı ile devam ettirmek için canla başla çalışacaklarını ifade eden İrem Yapıcı, Nazilli Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Alıcık’ın bu güne kadar okula verdiği desteklerinden dolayı da teşekkür etti.
Yeni görevinde ve meslek hayatında başarılar dileyen Haluk Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç meslektaşı Merve İrem Yapıcı’nın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda güzel çalışmaların altına imza atacağından emin olduğunu belirterek yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.