Karla mücadelesini, oluşturulan Acil Müdahale ekipleri ile yürüten Bozüyük Belediyesi yoğun kış şartlarında zorda kalanların yardımına koşuyor.
Karın ilk düştüğü andan itibaren çalışmalarını kesintisiz olarak devam ettiren Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale ekipleri kara saplanarak Aksutekke Köyü’nde mahsur kalan ambulansı kurtardı. Hasta almak amacıyla Aksutekke Köyü’ne giden Bozüyük Devlet Hastanesi paletli ambulansı köy içerisindeki yolların kapalı olması ve kar yüksekliği nedeniyle mahsur kaldı. Olay yerine gelen Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale ekipleri kepçe ve greyder yardımıyla köy içerisindeki yolları açarak ambulansı kaldığı yerden kurtardı. Bulunduğu yerde yaklaşık 6 saat mahsur kalan ambulans, kurtarıldıktan sonra hastayı alarak Bozüyük Devlet Hastanesine ulaştırdı.
Akşam saatlerinde kar ve tipi yüzünden Poyra rampasında kara saplanan bir işçi servisi de Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale ekipleri tarafından, yol kepçe ile açılmak suretiyle kurtarılırken Yeşilkent Mahallesi’nde kara saplanan bir halk dolmuşu da çekilerek kurtarıldı.