AK Parti Milletvekili aday adayı Mahir Küçük, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mahir Küçük, 2003 yılında Trabzon Ormancılık Araştırma Müdürlüğü’nde görev yaptığını, devamında Ankara’da 4 yıl süre ile müsteşar yardımcılığı görevinde bulunduğunu, birçok uluslararası toplantılarda Türkiye’yi temsil ettiğini kaydetti. Geçtiğimiz yıl emekli olduğunu, UNECO’da görev yaptığını ifade eden Küçük, “Ülkemizi ve bakanlığımızı birçok yurt dışında başarıyla temsil ettik. Ortak yürütülen projelerde görev aldım çalıştım. Ankara’da Birleşmiş Milletler kalkınma Programı UNDP kuruluşuna tam zamanlı danışmanlık yapıyorum. Bakanlıkla bağlantılı bir görevimiz bulunmaktadır. Bu seçimlerde ülkeme hizmet etmek için aday oldum” dedi.
Türkiye’nin ormancılık alanında müthiş bir doğal kaynağa sahip olduğunu kaydeden Küçük, “Hepimiz bunu biliyoruz. İçinde yaşıyoruz Ama değerlendiremiyoruz” diye konuştu.
Ormancılık sektöründeki potansiyellerin ekonomiye kazandırılması ile ilgili olarak kırsal kalkınmaya yönelik birçok mevzuat değişikliği yapıldığını ifade eden Küçük, “ Sadece mevzuat değişikliği ile iş bitmiyor. Çok uğraşmak ve insiyatif kullanmak ve gayret göstermek gerekiyor” şeklinde konuştu.
Küçük’ün bugüne kadar gerek bölgemizde gerekse Ankara’da görev alarak ülkeye büyük hizmetler verdiğini vurgulayan Hacısalihoğlu, “Elbette sahip olduğunuz bilgi, tecrübe ve deneyimleriniz bundan sonra da ülkenin hizmetinde olmasında büyük yarar var. Ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil ettiniz. Ormancılık sektörü ülkemizde olduğu kadar bölgemizde de çok önemli. Milletvekili aday adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.