Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana İl Başkanı Hüseyin Yıldız ve parti yöneticileri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.
Kongrelerinin ardından HDP İl Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Akyol, Mehmet Akyürek, Mustafa Canpınar ve Gülseren Tural ile birlikte ÇGC’ye gelen HDP İl Başkanı Hüseyin Yıldız, hizmet yönüyle ses getirecek çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Çevrecilikten emek sorunlarına dek her alanda projeler ortaya koyduklarını anlatan Hüseyin Yıldız, "Toplumun her kesimini tümüyle kucaklayan yapımızla, halkların tüm sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz" dedi.
BOZLAK İÇİN TAZİYE EVİ AÇILDI
Geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HDP Adana Milletvekili Murat Bozlak için Şakirpaşa Mahallesi’ndeki taziye evinde ailesinin taziyeleri kabul edeceğini belirten İl Başkanı Hüseyin Yıldız, “Bozlak Adana için ve ülkemiz için çok değerli bir insandı. Erkan yaşta kaybettik. Unutmayacağız” diye konuştu.
Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise terör, savaş ve şiddete karşı dünyada ve Türkiye’de barış için mücadele edilmesini istedi. Türkiye’de huzur ve barışın öneminden söz eden ÇGC Başkanı Esendemir, "Biz istiyoruz ki; refah ve kalkınma için ’Dünyada barış, Türkiye’de barış olsun.’ Gönlümüz huzurdan yana" dedi.