Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Sanayi Sitesi’ni Antalya Karayolu’na bağlayan yaklaşık bin 500 metre uzunluğunda ki yolun önce alt yapısını tamamladı ardından da asfaltını bitirip hizmete hazır hale getirdi.Döşemealtı Sanayi esnafı için büyük önemi olan ancak yıllardır kaderine terk edildiği için hem esnafın hem de vatandaşın ihtiyacına cevap veremeyen Bin 500 metre uzunluğunda ki Barbaros Caddesi asfaltlanarak çağdaş ve modern hale getirildi.
10 GÜNDE BİTİRİLDİ
Sanayi esnafının isteği doğrultusunda ekipleri harekete geçiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaklaşık 10 gün süren çalışmaların ardından Barbaros Caddesi’nin kullanıma hazır hale geldiğini söyledi.
Yol çalışmalarını Başkan Yardımcısı Naci Alın, Fen İşleri Müdürü Sadrettin Kaya ile birlikte inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “esnafı mutlu olmayan bir yerde sorun var demektir, iş başına geldiğimizden bu yana sanayi esnafımız Barbaros Caddesi’ne dair mağduriyetlerinin olduğunu belirtip yolun asfaltlanması isteğinde bulundular. Biz de programımıza alıp ihalesini yaptık ve bugün de son rutuşları tamamlayıp yolu kullanıma hazır hale getiriyoruz. Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu esnafımızla ve vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.