Selim ve Ahmet Gören’in 45 gün önce vefat eden babalarının ardından, yine büyük acı ile sarsıldılar. Anne Hatice Gören, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Eşinin ölümüne fazla dayanamayan Anne Hatice Gören 10 gündür Alzheimer hastalığından tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 1935 doğumlu Hatice Gören’in 45 gün öncede eşi Hüseyin Gören vefat etmişti. Cenaze törenine AK Parti Millet Vekili Özcan Ulupınar, AK Parti Milletvekili Adayı Akın Kaymak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Özdemir Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazına müteakip Sivriler köyünde kılınan, cenaze merasiminin ardından köy mezarlığına eşinin yanında toprağa verilen Hatice Gören’in yakınlarına taziyelerini ilettikten sonra Özcan Ulupınar ve beraberindeki partililer başka bir cenaze için hep birlikte Kozlu’nun Kargalar köyünde vefat eden, Muzaffer Üstün’ün yakınlarına taziye için hareket ettiler.
Burada da cenaze yakınlarına taziyelerin ardından köyde bir süre köylülerle sohbet eden Özcan Ulupınar ve beraberindekiler köyden ayrılarak şehir merkezine hareket ettiler.