Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bisiklet şenliği düzenledi.
’Bisikletini Al Sende Gel’ kampanyası etkinliğine Vali Ali İhsan Su, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç ve öğrenciler ile sporcular katıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Vali Ali İhsan Su, sporun önemli bir aktivite olduğunu, vatandaşların sağlıklı olarak hayatlarını devam ettirmeleri için mutlaka spor yapmaları gerektiğini söyleyerek, "Bu anlamda bisiklet sporu da gerçekten çok önemli. Her ne kadar Şırnak’ın merkezi bisiklet sporu için zor bir yer olsa da Cizre, Silopi ve diğer ilçelerimiz son derece müsait. O yüzden ben tüm vatandaşlarımızı sağlıklı olmak için spor yapmaya, imkanları ölçüsünde de bisiklet kullanmaya davet ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
’Bisikletini Al Sende Gel’ kampanyası etkinliği, Şırnak Valiliği önünde başlayıp Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde son buldu.