Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları, mahallelere teşkilat birimleri açıyor.
AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Taşpınar Birimi, Taşpınar Mahallesi ve çevre mahalledeki gençlere hizmet vermek için törenle açıldı. Açılışa Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Dış ilişkiler Başkan Yardımcısı Neşet Kırdar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Kadir Ulutaş, Battal Erol Üçler, Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Akbulut, Muammer Yalman, AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle sakinleri ve partililer katıldı.
Cihanbeyli’nin hak ettiği hizmetleri alacağını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Bu organizasyondan ve gençlerimizin gayretinden gurur duydum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. İlçemize ve Konya’mıza yakışır bir organizasyon olmuş. 7 Haziran Genel Seçimlerinde sandıkta Başbakanımıza yakışır bir netice almamız gerekiyor” dedi.
Gençlerin AK Parti’nin davasına sahip çıkacağını ifade eden AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun ise, “Gençlik Kollarımızın böyle güzel bir programı bizleri duygulandırdı. Gençlerimizi bu şekilde terbiye eden bu davaya sahip çıkacak yeni güzel bir nesil yetiştirme derdinde olan büyüklerimizden Allah razı olsun. Genel seçimlere güçlü ve kararlı bir şekilde çıkarak her geçen seçim yenilediğimiz oy oranımızı tekrar yenileyerek Başbakanımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.
Cihanbeyli AK Parti Gençlik Kolları olarak 7 Haziran Genel Seçimlerine hazır olduklarını ifade eden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, “AK Parti Cihanbeyli İlçe Gençlik Kollar Başkanlığı’nda geniş kapsamlı bir gençlik teşkilatımızın ilk biriminin açılışını yapıyoruz. Gençlik Kolları birimimiz, üniversite birimimiz, lise birimimiz ve ilçemize bağlı 47 mahallenin gençlik kolları temsilcisi ile Yeni Türkiye’nin güçlü geleceğini oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Taşpınar, Karabağ ve Pınarbaşı mahallelerinde kurulan birimlerde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması sağlanarak zaman zaman dini sohbetler de düzenlenecek.