AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos ilçesindeki Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, kardeş okul yararına kermes düzenlediler.
Evlerinden yaptıkları yemek, pasta, kek, içecekler ve elişi malzemeleri sergileyen öğrenciler, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kermesi ziyaret eden davetlilerden elde edilen gelirin Kuruyaka köyünde bulunan kardeş okulun ihtiyaçları için kullanılacağını belirten Okul Müdürü Murat Aslan, bu tür etkinliklerin örnek teşkil ettiğine dikkat çekti. Öğretmen ve öğrencilerin bu duyarlılığının takdir edilecek bir durum olduğunu ve davetlilerin de bu duyarlılığa destek verdiklerini ifade eden Aslan, “Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, imkanları ölçüsünde kardeş okulların ihtiyaçlarını gidermek için böylesi güzel etkinliklere imza atmışlardır. Elbette onların düzenlediği bu etkinlikler, memnuniyet vericidir. Şuna inanıyoruz ki; geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da kardeş okullarımız için etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.
Yapılan kermese Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Akif Dadaş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.