ULUDAĞ’da, bir içecek firmasının düzenlediği eğlencede, soğuk havaya rağmen Daltonlar, Ninja Kaplumbağaları, gelin damat kostümleri giyenler havuza atladı. 
Uludağ'da kış sporlarıyla eğlenceyi buluşturan Jump and Freeze etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Kayak pistindeki etkinlikte yarışmacılar eğlenceli kıyafetler ve ekipmanlarla önce kayarak rampadan uçtu, ardından karlı havaya aldırmadan buz gibi suyla dolu havuza daldı. İkişer ve üçer kişilik 26 takımdaki gençler eğlenceyi doruğa çıkardı. Yarışmacılar arasından en yaratıcı performansı sergileyen Gökhan Sezer, Serhat Taş ve Uğur Güner’den oluşan 'Kar Prensesleri' ekibi birinci oldu. En iyi kostüm ödülünü ise 'Ninja Turtle' kostümüyle Hüseyin Can Ağdemir aldı. İkincilik ve üçüncülük ödülü ise sırasıyla 'Ölü Gelin ve Viktor' ve 'Uludağ Ice Grup' takımlarının oldu.
Yarışmacılar, sadece snowboard ya da kayak ekipmanları değil, 50 metrelik pistte oyuncak bisiklet, kızak ve şişme bot gibi malzemeleri de atlama aracı olarak kullanarak izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.
Jüri üyesi Uğurkan Erez etkinlikle ilgili, "Çok keyifli bir organizasyon. Yarışmanın konseptine bayıldım. TV’de olsa düşük puan verirdim ama bu yarışma tam bir cesaret örneği. Bütün yarışmacılar kendine göre çalışmış, hazırlanmış. Hepsini kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI