Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()-

EROĞLU: UMUDUMUZ DEVAM EDİYOR
ALTINORDU Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 1-1 sona eren Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Play-Off umudumuz devam ediyor" dedi. Futbolcularının kazanmak adına gereken her şeyi yaptığını dile getiren Eroğlu şöyle konuştu:
"Hepsini kutluyorum. Samsunspor bu ligin en etkili deplasman takımı. Maça iyi başlayamadık, yediğimiz erken gol bizi demoralize etti. Ancak ikinci yarıdaki mücadelemizle oyunun hakimi olduk. Rıza'nın sakatlanması yüzünden son hamlemizi dolayı yapamadık. Gelecek hafta deplasmanda Adana Demirspor'u yenip, rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

ALTIN: SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ
SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Erhan Altın ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bu takım Süper Lig'e çıkacak" şeklinde konuştu. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı üç yıldır aynı teknik heyetle çalışarak istikrar örneği sergilediği için kutladığını sözlerine ekleyen Altın maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"Aldığımız puan heyecanımızı önümüzdeki haftaya taşımamızı sağladı. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Kazandığımız takdirde Play-Off'a kalacağız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Altınordu'yu iyi analiz etmiştik. Son anlarda yorgunluk nedeniyle pozisyonlar verdik. Her iki takım da maçı kazanabilirdi, rakip tecrübesiz olduğu için son vuruşlarda başarılı olamadı. Hedefimizden hiç sapmadık, zaman zaman üzerimize çok gelindi ancak mücadeleyi bırakmadık."