Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MHP Akhisar İlçe Teşkilatı’nın, geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu için düzenlediği lokma hayrına katıldı.
Çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu lokma hayrında konuşan MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, “Hainler tarafından şehit edilen Fırat kardeşimizin acısı hala yüreğimizdedir. Ama kimse ülkücü hareketi yıldırmaya ve sabrını taşırmaya çalışmasın.” dedi.
Ege Üniversitesi’nde yaşananların bu ülkenin ayıbı olduğunu kaydeden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, “Bir yiğidimiz, bir evladımız vatan hainleri tarafından şehit edilmiştir. İzmir’deki cenazesine katıldığımda Fırat kardeşimizin annesinin gözyaşları al bayraklı tabuta aktığında ve arkamızdaki binlerce ülkücüyü gördüğümde dedim ki ‘Fırat kardeşim rahat uyu, senin arkanda binlerce ülkücü var bu dava asla son bulmayacak.’ Şimdi de burada Fırat kardeşimiz için ilçe teşkilatımız lokma hayrında bulunmuş. Allah onlardan razı olsun. Fırat kardeşimiz ve daha önce şehit olan ülkücülere Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.
Yapılan lokma hayrından sonra Akhisar ilçe teşkilatı tarafından partiye yeni katılan üyelere parti rozetleri takıldı.