Son günlerde aşırı yağan yağmurlar nedeniyle Yamaçtan kopan kaya parçalarının düşmesi sonucu Nazilli, Beydağ, Ödemiş yolu üzerinde Bayındır mahallesi mevkisi ulaşıma kapandı. Nazilli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleri ile Yaptığı çalışmaların ardından yol 2 saat sonra trafiğe açıldı.
Önceki akşam saat 18.30 sıralarında yamaçlardan kopan kaya parçaları, Nazilli, Beydağ, Ödemiş yolunun 15. kilometresinde yolu ulaşıma kapattı. Her iki şeridi de ulaşıma kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayındır Mahallesi sakinlerinin telefon ile ulaştığı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatı İle bölgeye ulaşan Nazilli Belediyesi Fen işleri ekipleri, Jandarma ekipleri ve Nazilli Belediyesi Zabıta ekiplerinin bölgede önlem almasının ardından kapanan yolda çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu Yol çift taraflı olarak ulaşıma açıldı.
Başkan Alıcık, olası bir facianın ucuz atlatıldığını belirterek, “Nazilli, Beydağ, Ödemiş karayolu Trafiği yoğun olan bir yol. Bizlerde bu yolu sürekli kullanıyoruz. Son günlerde bölgemizdeki aşırı yağışlar nedeniyle pek çok yerde olduğu gibi Nazilli’mizde de hayatı olumsuz yönde etkileyen durumlarla karşılaştık. Nazilli, Beydağ, Ödemiş yolu üzerinde Bayındır mahallesi mevkiinde yamaçtan kopan kaya parçaları yolu kapatarak iki tarafta da insanların mahsur kalmasına yol açtı. Olası bir facia ucuz atlatıldı. Bu kaya parçası yola düştüğünde hiçbir araç ve insanımızın olmaması olası büyük bir faciayı önledi. Bayındır Mahallesi sakini vatandaşlarımızın bana bilgi vermesi ile bölgeye yönlendirdiğimiz ekiplerimizin çalışmaları ile yol 2 saat içerisinde çift yönlü olarak trafiğe tekrar açıldı. Çok şükür ki çalışmalarımız sırasında hiçbir araç ve insanımız zarar görmedi” dedi.