Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Trabzon Kitap Günleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde açıldı.
61 Yayınevi ve 50 yazarın Trabzon’lularla buluşacağı Trabzon Kitap Günleri etkinliği 20 Şubat-1 Mart tarihleri arası kitapsevere açık olacak. Fuarın ilk gününde kitap severler etkinliklere büyük ilgi gösterdi. Çocukların da yoğun ilgi gösterdiği fuarda görüşlerini aldığımız kitapseverler düzenlenen bu etkinlikle hem kitaplara birinci elden ulaşma hem de yazarlarla bir arada olma imkanını bulduklarını kaydederek bu güzel etkinliği düzenleyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’nın da katıldığı ve yoğun ilgi gören etkinlikler kültür, sanat ve edebiyat kenti Trabzon’un var olan misyonuna katkıda bulunması açısından oldukça önem taşıyor. Doğu Karadeniz’in en büyük kitap fuarı olan Trabzon Kitap Günleri’nde birçok ünlü yazar söyleşi yapacak ve düzenlenecek imza günü etkinlikleri ile okuyucuları ile buluşacak.
Bugün kapılarını kitapseverlere açan kitap fuarının ilk gününde Canan Tan saat 15.30 ila 18.00, Sabri Uzun ise 18.30, 21.00 saatleri arasında düzenlenecek söyleşi programları ve imza günü ile okuyucuları ile bir araya gelecek.