Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Bulduk Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, her ayın ilk Çarşamba günü farklı bir mahallede vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya gelerek sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Bulduk Mahallesi Bulduk Camisinde sabah namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek kahvaltı yapan Başkan Kale, belediye çalışmaları ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Bulduk Mahalle Muhtarı Kemal Gülen’i de muhtarlık ofisinde ziyaret eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, istek ve taleplerini dinledi.
Hizmet için mesai gözetmeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Kale, “Her ay sabah namazında farklı mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İnşallah ilçemizi Modern yaşanabilir, örnek bir ilçe haline getireceğiz. Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplerini ilgili birimle çözüyoruz. Ben ve Ekibimle beraber ilçemizi en üst seviyeye taşıyacağız. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için bir emirdir” diye konuştu.
Başkan Kale’ye Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, belediye meclis üyeleri, birim koordinatörleri ve teknik personelleri de eşlik etti.
Buluşmada istik ve sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar da Başkan Kale’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.