Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, “Futbolda sakatlık olur, iyileşirler ne yapalım” dedi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Milliyet’in bu yıl 61’incisini düzenlediği ödül töreninde gazetecilere takımdaki sakatlıkların durumu, transferler ve Galatasaray Liv Hospital’ın zorlu Sırbistan deplasmanı hakkında açıklamalarda bulundu.
“İYİLEŞİRLER NE YAPALIM”
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılıların devre arasındaki sakatlıklarının sorulması üzerine, “Bu kadar basit şey sormayın. Sakatlıklar olduğu zaman orada değildim. Futbolda sakatlık olur, iyileşirler ne yapalım” dedi.
Transfer konusunun yetkililere sorulması gerektiğini vurgulayan Yarsuvat, “Ben başkanım transfer yapmıyorum” diye konuştu.
“ATMOSFER BİZİM İÇİN KORKUNÇTU”
Galatasaray Liv Hospital oyuncularının antrenmana çıkmadığının sorulması üzerine ise Yarsuvat şunları söyledi:
“Bana gelmedi. Geldiği zaman icabına bakarız. Bu akşam buraya geldik. Ödüller verilecek. Galiba Galatasaray kız basketbol takımı da ödüle layık görülmüş. Çok heyecanlı ve gururluyuz. Ve de çok güzel bir basketbol maçı oynadık, orada olmanızı isterdim. Görseydiniz 25 bin kişilik salonda 3 bin 500 polisin eşliğinde bir maç oynandı. Atmosfer bizim için korkunçtu, onlar için muazzamdı. Bu atmosferden galip çıktık çocukları tebrik ediyorum. Antrenmana falan çıkmadık onları hallederiz.”