Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy halkı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Çelik, mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
Hemen her akşam farklı bir mahallede, orucunu vatandaşlarla birlikte açan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kez Sancaklıbozköy Mahallesi’ndeydi.
İftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Sancaklıbozköy Mahalle Muhtarı Kadir Dalgın ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği öncesi selamlama konuşması yapan Başkan Çelik, “Ülkemizde huzurlu bir Ramazan geçiriyoruz. Ancak bizim gibi olmayanlar var. İslam dünyası acılar içinde bir Ramazan ayı geçiriyor. Bir çok ülkede kan ve göz yaşı hakim. Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, sağlık ve afiyet içerisinde bayrama kavuşmayı nasip eylesin” dedi.
İftar yemeği programı sanatçı Ahmet İnce’nin seslendirdiği tasavvuf müziği eserleri eşliğinde gerçekleştirildi. Hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından Hacivat-Karagöz orta oyunu sahne aldı.