AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Tüfenkci, bu kapsamda Doğanşehir ve Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü, Kurucuova ve Erkenek mahallerini ziyaret etti.
Doğanşehir’de yoğun ilgi gören Tüfenkci’yi Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük karşıladı. Doğanşehir esnafını ziyaret eden Tüfenkci, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir sohbet ortamı gerçekleştirdi. Güler yüzlü tavrı ile dikkat çeken Tüfenkci ve vatandaşlar arasında keyifli sohbetler yapılırken, esnaflar Tüfenkci ile sık sık fotoğraf çektirdi. Tüfenkci, Doğanşehir’i gezdiği sırada yaşlı bir amcanın elini öperek hayır duasını aldı. Yaşlı teyzelerle de bir sohbet eden Tüfenkci’ye teyzeler tarafından desteğin kendisine verileceği söylendi.
Doğanşehirlilere seslenen AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bülent Tüfenkci, "Eski Türkiye’yle yeni Türkiye’yi karşılaştırmak lazım. Eski Türkiye’de neler vardı. Yeni Türkiye’de neler olacak, bunların hesabını yapmak gerekiyor. Eski Türkiye’de faili meçhuller, hastane kuyrukları, öğrenciler okula başladığı zaman velilerin kitap aradığı günler vardı. Yeni Türkiye’de evde bakım hizmeti, engelli vatandaşlar için verilen hizmetler, ödenen maaşlar var” ifadelerini kullandı.
Malatya’da son yıllarda 38 göletin yapıldığını ve bunlardan birinin Doğanşehir’e bağlı Erkenek Mahallesinde yapılmak istendiğini hatırlatan Tüfenkci, “Gölet projesiyle ilgili bir takım sorunlar yaşandı. Tıpkı Malatya’da yapımı planlanan çevreyolu projesi gibi. Çevreyolu’nun da, göletin de yapılmama gibi bir ihtimali yok. Mutlaka hayata geçirilecekler” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bülent Tüfenkci, “Genel seçimlerle istikametimizi belirleyeceğiz. Türkiye’nin yönü nereye doğru gidecek 7 Haziran seçimleri bunun için çok önemli” sözlerini kaydetti.