AK Parti Hatay’ın 25.dönem Milletvekili Adayları Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla görücüye çıktı. Kapalı Spor Salonu’nu dolduran partililere tanıtılan milletvekili adayları, Hatay’ın başarısı için birlik içinde çalışacakları sözünü verdi.
Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Aday Tanıtım Toplantısı” öncesi ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan tarafından mini bir konser verildi. Ekibiyle birlikte söylediği şarkılar ve şiirleriyle partilileri zaman zaman duygulandıran kimi zaman da coşturan Ahmet Selçuk İlkan büyük ilgi gördü.
Milletvekili adayları salonda büyük coşkuyla karşılanırken, salonu dolaşarak tüm partililerle selamlaştılar. Sadullah Ergin öncülünde salonu selamlayan adaylar, sloganlarla desteklenirken, Hatay’a layık birer vekil olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının sözünü verdiler.
Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin, hem partililerden helallik istedi, hem de başarı sözü aldı. Ergin, konuşmasında duygu dolu anlar yaşarken tüm salon Ergin’i sloganlarla destekledi.
Sadullah Ergin konuşmasında şunları kaydetti;
“14 yıl önce kurulduk, 13 yıldır iktidardayız. Bu 13 sene ülkemiz ve milletimiz için huzur, güven, kardeşlik ve dayanışma getirdi. Bizim dönemimizde ülkemiz büyük bir atılım gerçekleştirdi. Bu atılımı sizlerin sayesinde yaptık. Gözümüz arkada kalmayacak 10 tane kardeşimiz bu bayrağı bizden daha ilerilere taşıyacak. Gönül huzuruyla bu emaneti gençlerimize teslim edeceğiz. Teşkilatımın ve başkanımın bundan sonra emrinde olarak bundan sonra hizmete devam edeceğim. Geriye dönüp baktığımızda ülkemizin kazandıklarını görüyoruz, Hatay 13 sene önce hayal bile edilemeyecek bir yere geldi. Bu 13 yılda kalbini kırdığımız üzdüğümüz arkadaşlarımız olmuştur, ama biz sürekli olarak başarı için çalıştık, şimdiye kadar ki seçimlerde en başarılı sahil ili Hatay olmuştur, bundan gurur duyuyoruz. Biz bu çıtayı getirip buraya koyduk, gençlerimiz bu çıtayı daha yukarılara taşıyacaklar. Milletvekili olarak sizlere salonlarda son hitabım bu olacak. Dargınlık, kırgınlık ve gönül koymaları bir kenara bırakıp başarı için çalışmalıyız. Ben hakkımı herkese helal ediyorum, herkesten de helallik diliyorum.”
Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, bugün itibariyle kampanya dönemine girdiklerini belirterek; “25.Dönem aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Ovada tarlada işinizi, evde eşinizi bırakıp geldiniz, hepinize minnettarız. Fazla söze gerek yok, Ak Parti vücut diliyle konuşan bir partidir. Burada birlik ve beraberliğin olduğu görülüyor. Kampanya döneminin başarılı geçmesini diliyorum, seçimlerin başta Hatay olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.