PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Samsunspor, ikinci yarı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürüyor. Futbolcular, antrenmanda 2 grup halinde kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. 

Erhan Altın, yaptığı açıklamada, öz eleştiride bulunduklarını, buna göre takımın ligin ilk yarısında hedeflenen puanın gerisinde kaldığını söyledi.

Samsunspor'un hedefe oynayan bir ekip olduğunu dile getiren Altın, "Sezonun ilk yarısında istediğimiz puanın çok altında kaldık. Tabi ki bunda sadece teknik yönetim, futbolcular değil, kulüpte yaşanan sıkıntılar önemli rol oynadı" dedi.

Nijeryalı futbolcu Aminu Umar'ın takımdan ayrılmasının da moralleri bozduğunu ifade eden Altın, Umar'ın taktiksel anlamda tam istedikleri özelliklerde bir oyuncu olduğunu, gitmesinin almayı planladıkları puanı aşağıya çektiğini anlattı.

"Benim düşünceme göre en az 10 puan kaybımız var. Bunları alsaydık şimdi takım ilk 2 arasında olurdu" diyen Altın, şöyle konuştu:

"Hem moral hem de hedefe oynamak açısından bu da çok iyi olurdu. Takımımız önemli olayları atlattı. Böyle durumlarda takımın bu kadar puan alması bile çok iyi. Hiç kimsenin umut etmediği puanı aldık ancak bana göre daha fazla alabilirdik. Şimdi önümüze bakıyoruz. Yeni yapacağımız transferlerle takımı istenilen yere taşıyacağımıza inanıyorum."