Antalya’nın Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikte Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Eşi Neslihan Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikte Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek engelli öğrencilerle sohbet eden Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, engelli öğrencilerin sorunlarını dinledi, derslerine katıldı. Bu tür özel eğitim merkezlerinin topluma en büyük faydalarından birinin bu çocukların topluma kazandırılması olacağını belirten Kaymakam Tanrıkulu, "Sevgi ve dayanışmayla çoğu sorunun üstesinden geleceğimize inanıyor, engelli öğrencilerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam diliyorum" dedi.
Engelliliğin bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutu ile herkesi ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konu olduğuna vurgu yapan Kaymakam Tanrıkulu, "Bir insanın engelli olması, onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve de başarılı olmasına bir engel teşkil etmemektedir. Elbette sıkıntı ve zorluklar olacaktır ancak her şeye rağmen yaşama sevinci hiçbir şekilde kaybedilmemelidir" dedi.