AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, seçim çalışmalarını kapsamında Korkuteli ilçesinde partililerle bir araya geldi.
Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile birlikte partililerle bir araya gelen Samani, partisinin 12 yıllık iktidar döneminde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının yapıldığını söyledi. Samani, "Bizim tek bir siyaset anlayışımız var. O da halka hizmet. 2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.
Hüseyin Samani, Türkiye’nin önüne koyduğu 2023, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için 7 Haziran seçimlerinin keskin bir viraj olduğunu belirterek, "Bu seçim, tarihimizdeki en keskin virajlardan bir tanesi. Bu ülkeyi, tarihteki o şanlı yerine ulaşmak için ortaya koyduğu hedeflere götürme noktasında 7 Haziran 2015 seçimlerinde gerekeni yapacağınıza inanıyoruz" diye konuştu.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, daha sonra Korkuteli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.