Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, üç ayrı konser düzenleyecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleneksel olarak her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği, "19 Mayıs Gençlik Konseri" etkinliğinde bu kez farklı bir organizasyona imza atacak. Bu yıl Denizlililer için üç ayrı konser düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, gençleri Fettah Can, Kolpa ve Atiye ile buluşturacak.
İlk konser, 17 Mayıs’ta Pamukkale Üniversitesi Tören Alanı’nda yapılacak. Başarılı müzik gruplarından Kolpa ve sevilen sanatçı Fettah Can’ın sahne alacağı konser, 20.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci konser organizasyonu ise, 18 Mayıs’ta Acıpayam ilçesinde gerçekleşecek. Pop müziğin sevilen isimlerinden Atiye, ilçe stadyumunda hayranları ile buluşacak. Kutlamalar kapsamındaki üçüncü konserde yine ünlü sanatçı Atiye, Çivril ilçesinde hayranlarının karşısına çıkacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde düzenledikleri ücretsiz konserleri bu kez Acıpayam ve Çivril ilçelerinde de gerçekleştireceklerini belirterek, "Denizli merkezde ne varsa, ilçelerimizde de o olacak’ sözümüzü, sadece fiziki yatırımlarımız için söylemiyoruz. Kültür ve sanat etkinliklerimizi de fiziki yatırımlarımız kadar, il genelinde düzenleme gayreti gösteriyoruz" dedi. 17-18 ve 20 Mayıs’ta düzenlenecek üç ayrı konsere vatandaşları davet eden Başkan Zolan, "Gençlerimize unutamayacakları bir akşam yaşatmak istiyoruz. Şimdiden gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum" diye konuştu.