MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis;" Kısa bir zaman sonra açıklanacak seçim beyannamemiz tüm kesilere özel ayrıcalıklar getirecek" dedi.

AK PARTİ TEDİRGİNLİK YAŞAMAKTA

Türkiye'de yapılan tüm anketlerde partilerinin ciddi anlamda artış gösterdiğini özellikle bu çıkışın AK Parti kanadını oldukça rahatsız ettiğini belirten MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis; "Ülkemizin tek teminatı olan partimizin büyük bir oy patlaması yapmasından büyük endişe duyan AK Parti tedirginlik yaşamaktadır. Seçimlere daha 45 günlük bir zaman vardır.Bu süreçte halkımızın teveccühü ve ilgisiyle 7 Haziranda büyük bir başarıya imza atacağız" dedi.

HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK

MHP'den aday olan tüm arkadaşlarımızla birlikte, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve partilerinin programını ve hedeflerini halka en iyi bir şekilde anlatacaklarını ifade eden Edis; "MHP Türkiye'nin yıkılmayan tek kalesidir. Halkımızın güvencesi ve ülkemizin teminatıdır. MHP iktidarında Türk halkı rahat bir nefes alacaktır. Çok ciddi ve her kesimi ilgilendiren seçim beyannamemiz kısa bir süre sonra halkımıza açıklanacaktır." diye konuştu. 

HER KESİME ÖZEL AYRICALIKLAR VAR

AK Parti döneminde ezilen, hor görülen ve aşağılanan vatandaşlarımızın MHP iktidarında 1. sınıf vatandaş muamelesi göreceğini ve her vatandaşımızın bu ülkede kendisini özel hissetmesini gerektiren demokrasi hamlesini MHP'nin gerçekleştireceğini ifade eden Edis;"Emeklimizden, memuruna, çiftçisinden, öğrencisine, işçisinden, kadınlarımıza, engelli vatandaşlarımızdan, esnafına kadar tüm kesimlere yönelik hazırlanan seçim beyannamemiz tarihi nitelikte olacaktır" şeklinde konuştu.