Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu’nu ziyaret etti
Ziyarette, Kent Konseyi çalışmalarının hayırlı olması temennilerinde bulunan Başkanı Yalçın “Kent Konseyi Başkanımız ve aynı zamanda hemşehrimiz olan Muzaffer Tekelioğlu’nu ziyaret etme fırsatını buldum. Bizlere fikirleriyle, tecrübeleriyle destek sağlayan Muzaffer Tekelioğlu’na yaptığı güzel hizmetlerden dolayı şahsım ve Pazaryerili hemşerilerim adına teşekkür ederim. Bozüyük’te yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Aynı zamanda eğitimci-yazar olan Muzaffer hocamızın Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle ilçedeki okullarımızda “Çanakkale Geçilmez” 3 boyutlu filmini izleteceğiz. Bizi en içten duygularla misafir eden hocama teşekkür ederim” dedi.
Kent Konseyi Başkanı Tekelioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın’ın Kent Konseyine yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Pazaryeri’miz için gayret gösteren başkanımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberliğimiz muhafaza ettiğimiz sürece yapamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Birlik ve beraberlik engelleri bitirir. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.