AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Devlet Hastanesinde hizmet alımı ile çalışan personellerle bir adaya gelerek, sıkıntılarını dinledi.
7 Haziran Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerini için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, resmi kurum ziyaretleri kapsamında Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, dışarıdan hizmet alımı ile çalışan personellerle bir araya geldi.
AK Partili bazı yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, hizmet alımı ile Devlet Hastanesinin çeşitli bölümlerinde görev yapan güvenlik görevlisi, temizlik ve otomasyon personelleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.
AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz ve Gizligider, ziyarete ilişkin olarak yaptıkları değerlendirmede, dışardan hizmet alımı ile hastanenin değişik hizmet birimlerinde görev yapan personellerle bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, bu kapsamdaki görevlilere, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiklerini ifade ettiler.
Öte yandan Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Devlet Hastanesine tedavi olmak için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.