AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan, seçim çalışmaları kapsamında MHP Bartın İl Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Tuncay Maden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Bartın için yapılacak her hayırlı işin yanında olduklarını belirtti. Ziyarette, MHP İl Başkanı Tuncay Maden’in yanı sıra MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz da hazır bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Emin Özkan, “7 Haziran’da ülkemizde yapılacak olan genel seçimler için, memleketimize hizmet etme gayesiyle yola çıktık. Bu süreçte de sivil toplum kuruluşlarımızı derneklerimiz, iş adamlarımızı, memlekete hizmet etmek için yola çıkan partilerimizi ziyaret edelim istedik. En azından fikir alışverişinde bulunup, başarılar dileyelim istedik. İnşallah 7 Haziran seçimleri, ülkemiz için, insanlık için hayırlara vesile olur. 7 Nisan’da adaylarımız belirlenecek. Sonuçta siyaseti memlekete hizmet etmek için yapıyoruz. Tüm siyasi partilerin adayları da sonuçta memlekete hizmet etme maksadıyla yola çıkıyorlar. Gidilen yol, görüşler farklı olsa da hedefimiz aynıdır. Hepimiz memlekete hizmet etmek istiyoruz. Ben bu seçimlerde adaylarımızın hepsine başarıla diliyorum. Allah Bartın’a en iyi hizmetleri kim yapabilecekse kazanmayı ona nasip etsin. Tabi ki ben şahsım olarak siyasi tecrübem ve bürokratik deneyimlerimle Bartın’a katkı sunacağıma inanıyorum. Tabi bizim aday adaylığı sürecimiz devam ettiğinden genel merkezimizin değerlendirmeleri sürüyor. İnşallah aday olursak, aday olarak, aday olamazsak aday olan diğer arkadaşlarımızla partimizin başarısı için çalışacağız. Temennimiz hangi partiden olursa olsun dostane bir şekilde, birbirimize saygıda kusur etmeden fikirlerimizi çarpıştırarak mücadele etmemizdir. Biz fikirlerimizi ortaya koyacağız ve aklımızda ona göre kararını verecek. İnşallah hayırlısı olur” dedi.
MHP İl Başkanı Tuncay Maden ise, “Ziyaretinizden dolayı şahsım ve partim adına duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Size bu nedenle teşekkür ediyorum. Bu şu an ilk oluyor. Nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. Size adaylık sürecinizde başarılar diliyorum. İnşallah aday olursunuz. Beraber seçim meydanlarında mücadele ederiz. Neticede memleket için uğraşıyoruz. Bartın için, ülkemiz için çabalıyoruz. Yollar farklı olabilir, düşünceler farklı olabilir. Fakat sonuçta hedefimiz aynıdır. Biz MHP olarak adaylarımızı belirledik. Sıralama bizde çok önemli değil. İnşallah bu seçimlerde başarılı olup milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Size de bu yolda başarılar diliyorum” dedi.