KASTAMONU (AA) - İl Garnizon Komutanlığı, Taşköprü ilçesinde bulunan şehit aileleri ve gazilere yönelik kaynaşma yemeği düzenledi.

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki programda konuşan Vali Şehmus Günaydın, haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyecekleri şehit aileleri ve gazilere, kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal ise Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünde, şehit ve gazilerin payının yadsınamayacak düzeyde olduğunu vurgulayarak, zaman zaman şehit aileleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Programa, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Hanönü Kaymakamı ve Taşköprü Kaymakam Vekili Mustan Barış İşler, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan,  Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, İlçe Garnizon Komutanı Tuncay Özbek, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Kahraman, Taşköprü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Bayram Şenel ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.